PERSOONLIJK KLEURADVIES

Om een goede uitstraling te creëren is het belangrijk dat je de kleuren draagt die het beste bij je passen. Wat kleuren betreft zijn de mensen verdeeld in vier verschillende types, gebaseerd op de vier jaargetijden, deze zijn weer onderverdeeld in een aantal subgroepen. Aan de hand van kleurenstrookjes ga ik de ogen, haren en huid analyseren zodat ik kan vaststellen tot welk type iemand behoort. Daarna laat ik je door middel van analysedoeken het effect van de verschillende kleuren ervaren. De tinten die behoren bij jouw type halen het beste in jou naar boven, wat natuurlijk niet wil zeggen dat de rest niet goed is.

Uit de analyse wordt eveneens duidelijk welke make-up jou nog mooier maakt. Met een werkschema gaan we aan de slag. Je maakt je zelf op en ik leid je daarbij, zodat je in staat bent om het ook thuis toe te passen. ‘The best make-up looks like no make-up at all’ dat wil zeggen dat een goede make-up er natuurlijk uitziet. Wanneer iemand tegen mij zegt dat ik zo’n mooie oogschaduw op heb, weet ik dat ik iets niet goed gedaan heb. Zodra ze zeggen ‘wat zie je er goed uit’ weet ik dat het goed is.

De make-up waar ik mee werk is van Art of Image en kan bij mij besteld worden.

 

Bij ieder advies wat ik geef staat jouw eigenheid voorop. Je moet je prettig voelen bij wat je draagt, het moet bij je passen.